Bleken

Tanden bleken: kies voor een specialist met expertise

Wilt u in de omgeving Utrecht uw tanden bleken? Wittere tanden kunnen niet alleen het aanzicht verbeteren, het is ook een teken van een gezond gebit. Uw tanden laten bleken door een professionele tandarts is aan te raden, omdat tanden bleken een maatwerk behandeling is. Het is namelijk van groot belang dat uw gebit eerst goed wordt gecontroleerd door een tandarts met ervaring. Vervolgens maken wij een bleeklepel op maat die u thuis in alle rust met duidelijke instructies kunt gaan gebruiken.

Hoe werkt tandverkleuring?

De kleur van uw tanden wordt nu eenmaal bepaald door uw DNA. Naarmate u ouder wordt, verandert ook de kleur van uw tanden. Ze worden geler, doordat het glazuur van uw tanden dunner wordt. Onder dit glazuur bevindt zich het tandbeen en dat heeft een donkerdere kleur dan het glazuur. Dit noemen we een intrinsieke verkleuring of wel een verkleuring van binnenuit en deze kan helaas niet worden verwijderd met polijsten of whitening tandpasta’s.

In het geval van een extrinsieke verkleuring is tanden bleken geen probleem. Deze verkleuring vindt plaats door te roken, veel thee of koffie te drinken of door sterk verkleurd voedsel te eten. Er ontstaat hierdoor aanslag op uw tanden. Deze verkleuring van buitenaf kan verholpen worden met een behandeling voor tanden bleken in Utrecht. Daarnaast helpen whitening tandpasta’s en polijsten hierbij wél om het gebit mooi te houden.

Een stralend gebit dankzij professionele techniek

We krijgen vaak de vraag of het tanden bleken aan huis een goede mogelijkheid is. En, omdat men hiermee veelal de plakstrips-oplossingen bedoelt, is ons antwoord meestal nee. Tanden bleken is maatwerk en dat verzorgen wij als professionele tandartspraktijk graag voor u. In onze praktijk wordt er gewerkt met speciale innovatieve technieken die een bleekbehandeling effectief maken. U kunt vervolgens met onze instructies de bleekbehandeling thuis afronden.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Kom met ons in contact

Thuisbleekmethode voor tanden bleken door een professionele tandarts

Tanden bleken in Utrecht doet u bij onze praktijk volledig op uw gemak. Wanneer u langskomt voor een eerste consult, bekijken wij uw gebit en beoordelen wij of uw mond gezond genoeg is om aan het tanden bleken te beginnen. Zien wij voldoende mogelijkheden en schatten wij de kans van slagen hoog in? Dan maken wij een afdruk van uw gebit die wij zullen gebruiken voor het vervaardigen van een mal. Van deze mal maken wij een bleeklepel op maat die u vervolgens thuis kunt gebruiken om uw tanden te bleken. Wanneer de bleeklepel gereed is, zullen wij u vragen om deze in onze praktijk op te halen. Hier krijgt u van onze tandarts duidelijke instructies om thuis zonder problemen uw tanden te bleken.

Dicht bij huis: uw tanden bleken in Utrecht

Wilt u geen gedoe en geen zorgen? Dan kiest u voor het tanden bleken bij een tandarts in Utrecht die staat voor professionaliteit. Wij zorgen er graag voor dat u met gepaste tevredenheid onze praktijk verlaat na een consult. Wat het tanden bleken betreft maken wij u graag attent op de voordelen en geven we tips.

Tanden bleken

Tanden bleken in Utrecht bij een professionele tandartspraktijk? Neem gerust contact op!

Wilt u uw tanden laten bleken op een betrouwbare manier door een zorgvuldige tandarts met professionele kijk op uw gebit? Laat dan de thuismiddeltjes van de drogist achterwege en neem direct contact op met ons. Houdt er rekening mee dat tanden bleken niet mogelijk is op plekken waar u kronen of facings heeft. Wij helpen u graag op weg naar een stralende glimlach.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 20:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

Locatie

Herculesplein 379
3584 AA Utrecht

* Telefonisch bereikbaar op ma t/m vrij van 08:30-17:00 uur.