Orthodontie

Tandarts voor orthodontie in Utrecht

Een gezond gebit is erg belangrijk, maar een mooi gebit evengoed. Onze tandarts voor orthodontie in Utrecht zorgt ervoor dat u kunt profiteren van een optimale mondgezondheid en tegelijkertijd vrolijk wordt als u in de spiegel kijkt. Dankzij de nieuwste technieken is het nu ook mogelijk om te kiezen voor een prachtig doorzichtige beugel, waardoor die mooie glimlach er niet alleen na het dragen is, maar ook tijdens. In onze praktijk ontmoet u uw reguliere tandarts én tandarts voor orthodontie op dezelfde locatie, wel zo prettig.

Professioneel
Second opinion?
Doorzichtige beugel

Doorverwezen door uw tandarts?

Bij Mondzorg Galgenwaard is iedereen welkom wie de wens heeft middels orthodontie het gebit te verbeteren. Wellicht bent u doorverwezen vanuit uw tandarts of wenst u zelf uw gebit te upgraden. Bij ons in de praktijk is iedereen welkom en zorgen wij voor mondzorg op maat.

Bij ons in de praktijk is al ons personeel geschoold en in bezit van de nodige diploma’s. Daarnaast houden we de nieuwste en beste ontwikkelingen in de gaten omtrent orthodontie.

Kom eenvoudig met ons in contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook uw second opinion tandarts voor orthodontie in Utrecht

Wilt u een second opinion uitvoeren? Een tweede, onafhankelijke, blik op uw gebit en de mogelijkheden omtrent orthodontie? Dat is zeker mogelijk bij Mondzorg Galgenwaard. Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuzes voor uw gebit van cruciaal belang is. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw gebit grondig te beoordelen en hier een passend behandelplan aan te koppelen.

Om onverhoopt tegen extra kosten aan te lopen attenderen wij u er wel op dit bij uw huidige orthodontist en zorgverzekeraar te melden. Heeft u hierbij hulp nodig? Wij helpen u graag!

Direct een afspraak maken met onze tandarts voor orthodontie? Wij zien u graag in onze praktijk!

Bent u op zoek naar een orthodontie praktijk in Utrecht met oog voor uw glimlach? Laat u goed adviseren door onze tandarts voor orthodontie. Kom eenvoudig met ons in contact middels het contactformulier of door ons te bellen.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 20:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

Locatie

Herculesplein 379
3584 AA Utrecht

* Telefonisch bereikbaar op ma t/m vrij van 08:30-17:00 uur.