Onzichtbare beugel

Onzichtbare beugel

Een comfortabele gebitsbeweging en een stralende glimlach? Dat wil iedereen graag én het is ook nog eens heel eenvoudig te realiseren. De onzichtbare beugel* biedt uitkomst daar het niet alleen een esthetisch voordeel heeft, maar ook nog eens goed betaalbaar is. De looks van een ouderwetse slotjesbeugel zijn niet aan iedereen besteed en dat maakt de onzichtbare beugel een fantastische uitkomst. Zo zien we bijzonder mooie resultaten van de onzichtbare beugel in de voor- en na foto’s.

Wat is een onzichtbare beugel?

U heeft vast weleens van de Invisalign gehoord. Dit is een type onzichtbare beugel die veel gedragen wordt door mensen die hun tanden graag weer rechter willen krijgen en een betere esthetiek wensen. Wij werken met de Spark Clear Aligner beugel en deze doorzichtige beugel is nog helderder (clear) dan de bekendste beugelmerken. Een onzichtbare beugel is dus écht onzichtbaar en ziet eruit als een dun laagje over uw tanden. De beugel bestaat uit drie lagen doorzichtige kunststof en sluit heel nauw aan om elke tand, maar toch is deze beugel enorm flexibel waardoor het erg prettig draagt. De onzichtbare beugel fungeert als eenvoudige, professionele en esthetisch verantwoorde tandcorrectie.

een bovenperspectief met koffie en de onzichtbare beugel van Spark

Doorverwezen door uw tandarts?

Bij Mondzorg Galgenwaard is iedereen welkom wie de wens heeft middels orthodontie het gebit te verbeteren. Wellicht bent u doorverwezen vanuit uw tandarts of wenst u zelf uw gebit te upgraden. Bij ons in de praktijk is iedereen welkom en zorgen wij voor mondzorg op maat.

Bij ons in de praktijk is al ons personeel geschoold en in bezit van de nodige diploma’s. Daarnaast houden we de nieuwste en beste ontwikkelingen in de gaten omtrent orthodontie.

Kom eenvoudig met ons in contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een man met een onzichtbare beugel en hoesje van Spark in zijn hand
Een man op het strand met een onzichtbare beugel in zijn hand

Geniet van (een leven lang) voordelen

  • Stralende glimlach (ook wanneer u de beugel nog draagt)
  • Optimaal draagcomfort
  • Geadviseerd door orthodontisten over de hele wereld
  • De onzichtbare beugel is gemaakt volgens de nieuwste geavanceerde technologieën
  • Vervaardigd uit de beste materialen (TruGENTM)

Wat zijn de kosten voor een onzichtbare beugel?

De onzichtbare beugel is een innovatieve oplossing die tegemoetkomt aan iedereen die geen zin heeft in de pijnlijke bijstelling van de beugels, zoals we dat van oudsher gewend zijn. Dit maakt het ook toegankelijker om op latere leeftijd nog een beugel te nemen. Daarnaast is deze optie ook nog eens voordeliger dan u wellicht denkt.

We zullen eerst een consult met u inplannen en hiervoor betaalt u slechts een klein bedrag. Na dit consult gaan we aan de slag met het maatwerk om uw onzichtbare beugel te vervaardigen. Hiervoor maken we eerst een scan van uw gebit. Er zullen diverse röntgenfoto’s van uw mond gemaakt worden en naderhand beoordelen we het gebit. Afhankelijk van uw gebit en wensen maken we hiervoor de kosten op en nadien maken we hiervoor een behandelplan. Hiervoor maken we een nieuwe afspraak. Het totaalplaatje aan kosten is afhankelijk van het proces. Wilt u hier meer over weten of een indicatie van de kosten? Neem dan alstublieft contact met ons op. Wij informeren u graag verder.

Advies van ervaren orthodontisten

Komt u bij ons in de praktijk voor een onzichtbare beugel dan mag u altijd rekenen op een gedegen advies van ervaren orthodontisten. Zij hebben door de jaren heen met alle soorten beugels gewerkt, maar hebben hun expertise voornamelijk toegespitst op de Spark Clear Aligner. U bent aan het juiste adres voor een consult waarna u zeker weet of de onzichtbare beugel iets voor u is. Bij ons is iedereen welkom. Wij maken graag een maatwerkplan om uw gebit weer te laten stralen.

Ontdek het Spark Clear Aligner System

De ervaring met onzichtbare beugels van Spark zijn ontzettend goed. Niet voor niets werken wij graag met dit type beugels. Het Spark Clear Aligner system is namelijk geheel vrij van kwik, latex, BPA en ftalaat. Daarnaast staat deze onzichtbare beugel ook voor een efficiëntere en effectievere beweging van de tanden. Dit resulteert bij de meeste dragers in veel (draag)plezier en comfort (tijdens, maar ook na het dragen van de beugel).

Diverse Spark behandeling: ook voor u een passende Spark

Kiest u voor een behandeling met Spark, dan heeft u de mogelijkheid uit diverse behandelperiodes. Elke behandeling staat voor een bepaalde periode waarin u een x aantal onzichtbare beugels van ons ontvangt. Afhankelijk van de huidige stand van uw gebit en uw wensen, nemen we de beste behandelmethode met u door tijdens het consult. Welke behandeling benodigd is komt dan naar voren en hier zullen we vervolgens afspraken met u over maken. Dit heeft uiteraard ook effect op het kostenplaatje.

De diverse mogelijkheden voor een onzichtbare beugel van Spark zien er als volgt uit:

Behandeling met 10 onzichtbare beugels (Spark)
Heeft u al eens eerder een orthodontische behandeling ondergaan, maar bent u weer veranderingen gaan zien in de stand van uw tanden? In dat geval bieden we u graag de mogelijkheid om dit te herstellen met de onzichtbare beugel volgens de Spark 10 behandeling. Hierbij ontvangt u in totaliteit 10 onzichtbare beugels die u telkens na elke week wisselt voor een nieuwe. In veel gevallen is er na 10 weken al een mooi resultaat zien. Houd er rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat u het gewenste resultaat nog niet bereikt heeft na 10 onzichtbare beugels, dit is volledig afhankelijk van hoe uw gebit zich ontwikkelt.

Behandeling met 20 onzichtbare beugels (Spark)

Wanneer er matige verandering heeft opgetreden in de stand van uw tanden raden wij in veel gevallen de behandeling met 20 onzichtbare beugels aan van Spark. Wij adviseren dit vaak wanneer we het gevoel hebben dat het doel ook bereikt kan worden met slechts 20 onzichtbare beugels. Het is bij deze behandeling ook de bedoeling dat de beugel elke week gewisseld wordt.

Behandeling op maat (advanced)

Wanneer we in samenspraak met u concluderen dat voor uw gebit een uitgebreidere behandeling nodig is zullen we u een behandeling op maat adviseren. Bij deze behandeling ontvangt u een onbeperkt aantal onzichtbare beugels die u tevens elke week dient te wisselen. Deze advanced methode voorziet u van een onbeperkt aantal beugels voor 5 jaar indien nodig.

Hoelang duurt een behandeling?

Zoals we hierboven aangeven is de exacte behandelperiode afhankelijk van het beoogde doel en het behaalde (tussentijdse) resultaat. Het kan zijn dat u al tevreden bent na een behandeling met 10 of 20 onzichtbare beugels, maar het kan ook zijn dat u een behandeling op maat nodig heeft. In dat laatste geval kan de behandeling ook een half jaar duren of langer. Geheel afhankelijk van uw wensen, ons advies en de behaalde resultaten na een bepaalde periode. Vraag ons daarom gerust om advies of plan een consult in, zodat wij nauwkeurig samen met u een behandelplan kunnen opstellen.

Wat zijn de ervaringen met onzichtbare beugels?

De mensen die bij ons in de praktijk komen spreken vol lof over de ervaring met onzichtbare beugels. Daarnaast zijn ook de algemene ervaringen met de onzichtbare beugels van Spark buitengewoon goed. Niet alleen het ultieme draagcomfort is een voordeel voor velen, ook de prijs in vergelijking tot andere onzichtbare beugels wordt enorm gewaardeerd. Uit de onzichtbare beugel-ervaringen blijkt ook dat zelfs de resultaten die men al binnen slechts 10 weken opmerkt optimaal zijn.

Onzichtbare beugel: voor en na (resultaten)

Ook mooie resultaten zien dankzij een onzichtbare beugel? Maak een afspraak!

Wij nemen u graag tijdens een consult mee in de mogelijkheden voor een behandeling met een onzichtbare beugel. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met 030 880 90 15 of stuur ons een bericht. Wij zullen binnen een dag op uw verzoek reageren.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 20:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

Locatie

Herculesplein 379
3584 AA Utrecht

* Telefonisch bereikbaar op ma t/m vrij van 08:30-17:00 uur.