Tandarts

Tandarts Utrecht

Een betrokken tandarts in Utrecht met passende mondzorg op maat? U kunt bij ons terecht voor zowel reguliere tandartsbehandelingen, een bezoek aan onze deskundige mondhygiënist als voor orthodontie. We zijn de tandartspraktijk voor het hele gezin en elk type gebit. Kom langs en ervaar onze deskundigheid, transparantie en efficiënte aanpak.

Al patiënt bij ons? Maak dan hier een afspraak

Uitgebreid aanbod in deskundige mondzorg

Zoekt u in Utrecht een tandarts die u op alle fronten van tandheelkunde kan helpen? Wij zijn graag uw betrokken tandartspraktijk. Sinds 2021 zijn wij gestart met deze praktijk om inwoners van Utrecht in omgeving Galgenwaard te ontzorgen door mensgerichte, tandheelkundige hulp te bieden. Dankzij jarenlange ervaring en het gebruik van de laatste trends op het gebied van tandheelkundige technieken, profiteert u van persoonlijke hulp voor ieder tandheelkundig probleem.

Voor welke behandelingen kunt u terecht bij onze tandarts in Utrecht?

Onze tandarts is er voor alle standaard- én specialistische tandheelkundige behandelingen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste hulp onder één dak. En zo hoeft u niet voor een specialistische behandeling doorverwezen te worden naar een andere tandarts. De behandelingen die onze tandarts in Utrecht uitvoert zijn:

elektrische tandenborstel met ragers en spiegel ernaast

Kom met ons in contact

Voor al uw vragen of om een afspraak in te plannen.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Een stralend team voor uw stralende glimlach

Ons team bestaat uit deskundige, bevlogen tandartsen en mondhygiënisten die uw dag graag weer een beetje mooier willen maken. Dit doen wij door het bieden van deskundige, tandheelkundige hulp met een persoonlijk oog voor onze cliënten. U staat op één.

Spoed tandarts Utrecht: u bent altijd welkom voor spoedgevallen

Heeft u last van acute, ernstige tandpijn, bloedingen of uitgevallen tand? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze spoedtandarts in Utrecht. Ook wanneer u nog niet ingeschreven staat in onze tandartsenpraktijk bent u van harte welkom. Dit geldt ook wanneer u bovengenoemde klachten ervaart buiten onze openingstijden.

Bel voor spoed direct met 030-3039750!

Onze tandartspraktijk in Utrecht heeft plek voor u

Bent u pas in Utrecht komen wonen en lijkt Mondzorg Galgenwaard de beste tandartspraktijk in Utrecht voor u? Wij hebben nog voldoende ruimte voor nieuwe inschrijvingen. Schrijf u dus gerust in bij onze persoonlijke praktijk voor een bezoek aan de tandarts, mondhygiënist of orthodontist.

Direct een afspraak maken bij uw tandarts in Utrecht?

Bent u op zoek naar een deskundige tandarts in Utrecht? Schrijf u dan vandaag nog in en maak direct een afspraak voor regulier mondonderzoek. Wij ontvangen u graag in onze tandartspraktijk. Heeft u nog vragen voor ons? Stuur gerust een mail naar info@mondzorggalgenwaard.nl of bereik ons telefonisch op 030 880 90 15.

een medewerker die naar gebitfoto's kijkt

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 20:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00

Locatie

Herculesplein 379
3584 AA Utrecht

* Telefonisch bereikbaar op ma t/m vrij van 08:30-17:00 uur.