De praktijk

Een stralende lach, gezonde mond waarmee u zonder ongemakken kunt eten en drinken is onmisbaar in ons dagelijks leven. Mondzorg Galgenwaard is een kleinschalige mondzorgpraktijk met vaste behandelaars voor het hele gezin. Onze praktijk biedt verschillende aspecten van de mondzorg en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Mondzorg Galgenwaard beschikt over 3 behandelkamers en werkt met moderne apparatuur in een comfortabele omgeving.Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel.
Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op de richtlijn en protocollen van de beroepsvereniging in de mondzorg.

Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit.

Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteit bevorderende activiteiten beschikbaar:

Tandarts
Mondhygiënist
Bleken

Hebt u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn?
Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.

Onze praktijk besteedt tijd en aandacht aan onder ander de volgende zaken:
– Lezen van vakliteratuur
– Volgen van bij- en nascholing
– Bijwonen van intercollegiaal overleg
– Kennistoetsen maken
– Bezoeken van congressen en klinische avonden

Om die reden zijn we onder andere ook aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen, een onafhankelijk en openbaar register met als doel het transparant maken en bevorderen van de kwaliteitszorg in Nederland door middel van het op vrijwillige basis registreren van tandartsen.

Ook worden we ondersteund in het optimaliseren van zaken als praktijkhygiëne, infectiepreventie en praktijkinrichting door de daarin gespecialiseerde organisatie Medical Care Services.

De beste route naar Mondzorg Galgenwaard

Onze praktijk is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar door de uitstekende ligging met parkeermogelijkheden. U vindt Gezondheidscentrum Galgenwaard tegenover het BP benzinestation aan de westzijde van het stadion van FC Utrecht. Via de ingang bij Basic Fit komt u ineen trappenhuis. U kunt de lift of de trap nemen naar de tweede verdieping. Via de deur links loopt u onze praktijk binnen.

Bekijk route

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 20:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 16:30 uur

Locatie

Herculesplein 379
3584 AA Utrecht

* Telefonisch bereikbaar op ma t/m vrij van 08:30-17:00 uur.