De praktijk

Een stralende glimlach en een gezonde mond die zonder enig ongemak eten en drinken mogelijk maken, zijn cruciaal in ons dagelijks leven. Bij Mondzorg Galgenwaard werken we met vaste behandelaren die ieder hun eigen expertise hebben.

Onze praktijk in Galgenwaard is uitgerust met zes comfortabele behandelkamers, waar we werken met geavanceerde apparatuur. Wij hanteren zorgvuldige procedures die gebaseerd zijn op de richtlijnen en protocollen van de mondzorgberoepsvereniging.

Mondzorg Galgenwaard is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen, een onafhankelijk en openbaar register met als doel het transparant maken en bevorderen van de kwaliteitszorg in Nederland door middel van het op vrijwillige basis registreren van tandartsen.

Heeft u suggesties over hoe we onze zorg verder kunnen verbeteren? Aarzel niet om dit met ons te delen. Als u contact met ons opneemt, blijven wij ons volledig inzetten om de hoogste kwaliteit van zorg te leveren en ervoor te zorgen dat uw tevredenheid gewaarborgd is.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 19:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

Locatie

Herculesplein 379
3584 AA Utrecht

* Telefonisch bereikbaar op ma t/m vrij van 08:30-17:00 uur.