Ons team

Een stralende lach, gezonde mond waarmee u zonder ongemakken kunt eten en drinken is onmisbaar in ons dagelijks leven. Mondzorg Galgenwaard is een kleinschalige mondzorgpraktijk met vaste behandelaars voor het hele gezin.

Vinicius Clemente da Rocha

Tandarts

Vinicius is in 2013 afgestudeerd aan de Estadual Paulista Universiteit in Brazilië. Vinicius is een rustige tandarts die alle tijd neemt voor z’n patiënten en graag samen tot de juiste behandeling komt. Hij heeft ervaring opgedaan bij diverse praktijken in Brazilië, Portugal en Nederland.

Vinicius is lid van de KNMT en is bij ons werkzaam op donderdag.

Leo Tang

Tandarts

Leo is in 2021 afgestudeerd aan Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Hij heeft ervaring opgedaan bij diverse praktijken. Hij is tandarts algemeen practicus met voorkeur voor moeilijke wortelkanaalbehandelingen en esthetische tandheelkunde. Leo is lid van de KNMT.

Leo is werkzaam op woensdag en donderdag.

Lieke Hoo

Tandarts | Tandarts voor orthdontie l Mede-eigenaresse

Lieke is in 1988 afgestudeerd als tandarts aan Radboud Universiteit Nijmegen. Na 26 jaar in het buitenland (Duitsland en Curaçao) een praktijk te hebben gehad, is zij sinds 2015 werkzaam in Nederland. Zij is tandarts algemeen practicus met voorkeur voor prothetiek (kroon- en brugwerk en kunstgebit) en tandarts voor orthodontie. Lieke is lid van de KNMT.

Lieke is werkzaam op de maandag, dinsdag en vrijdag.

Fatima da Costa Peixoto

Mondhygiëniste | Mede-eigenaresse

Fatima is in 2007 afgestudeerd als Bachelor of Health in Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Ze heeft ervaring opgedaan in de algemene tandartspraktijk en vrijgevestigde mondhygiëniste praktijk. Zij is lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten, lid van de vereniging voor parodontologie en ingeschreven in het kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Fatima is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

Vivienne da Costa Peixoto

Mondhygiëniste | Mede-eigenaresse

Vivienne is in 2018 afgestudeerd als Bachelor of Health in Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Vivienne heeft ervaring opgedaan bij de kaakchirurgie, algemene tandartspraktijk en vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk. Zij is lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten.

Vivienne is werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Amélie Arnold

Mondhygiëniste

Amélie is in 2011 afgestudeerd als Bachelor of Health in Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Amélie heeft ervaring opgedaan in de algemene praktijk, vrijgevestigde mondhygiënepraktijk, de parodontologiepraktijk en als docent op de Mondzorgkunde opleiding in Utrecht. Zij is lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten

Amélie is werkzaam op maandag en dinsdag.

Renée van den Hoorn

Mondhygiëniste

Renée is in 2018 afgestudeerd als Bachelor of Health in Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Renée heeft ervaring opgedaan bij de algemene tandartspraktijk en vrijgevestigde mondhygiënisten praktijk. Zij is lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten.

Renée is werkzaam op maandag.

Linda Romp

Tandartsassistente en balie-assistente

Linda is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag als tandartsassistente en balie-assistente.

Stefanie Küpfer

Oproep assistente

Stefanie is onze oproepkracht tandartsassistente.

Larissa van Marle

Tandartsassistente en balie-assistente

Larissa is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag als tandartsassistente en balie-assistente.

Fleur Beenen

Tandartsassistente

Fleur is werkzaam op woensdag en vrijdag als tandartsassistente.

Bent u opzoek naar een nieuwe tandarts in Utrecht?
Inschrijven bij Mondzorg Galgenwaard is snel en gemakkelijk en doet u door zich online in te schrijven.

Al patiënt bij ons? Maak dan hier een afspraak