Ons team

Een stralende lach, gezonde mond waarmee u zonder ongemakken kunt eten en drinken is onmisbaar in ons dagelijks leven. Mondzorg Galgenwaard is een kleinschalige mondzorgpraktijk met vaste behandelaars voor het hele gezin.

Tamana Alokozai

Tandarts

Tamana is in 2019 afgestudeerd aan Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij heeft affiniteit voor cosmetische tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen. Ervaring opgedaan bij diverse praktijken regio Amsterdam. Met passie voor mens en het vak behandelt zij haar patiënten.

Tamana is lid van de KNMT. Tamana is werkzaam op vrijdag.

Leo Tang

Tandarts

Leo is in 2021 afgestudeerd aan Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Hij heeft ervaring opgedaan bij diverse praktijken. Hij is tandarts algemeen practicus met voorkeur voor moeilijke wortelkanaalbehandelingen en esthetische tandheelkunde. Leo is lid van de KNMT.

Leo is werkzaam op woensdag en donderdag.

Lieke Hoo

Tandarts

Lieke is in 1988 afgestudeerd als tandarts aan Radboud Universiteit Nijmegen. Na 26 jaar in het buitenland (Duitsland en Curaçao) een praktijk te hebben gehad, is zij sinds 2015 werkzaam in Nederland. Zij is tandarts algemeen practicus met voorkeur voor prothetiek (kroon- en brugwerk en kunstgebit). Naast haar werk in de praktijk is zij docente op het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Lieke is lid van de KNMT.

Lieke is werkzaam op de maandag en dinsdag.

Fatima da Costa Peixoto

Mondhygiëniste | Mede-eigenaresse

Fatima is in 2007 afgestudeerd als Bachelor of Health in Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Ze heeft ervaring opgedaan in de algemene tandartspraktijk en vrijgevestigde mondhygiëniste praktijk. Zij is lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten, lid van de vereniging voor parodontologie en ingeschreven in het kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Fatima is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

Vivienne da Costa Peixoto

Mondhygiëniste | Mede-eigenaresse

Vivienne is in 2018 afgestudeerd als Bachelor of Health in Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Vivienne heeft ervaring opgedaan bij de kaakchirurgie, algemene tandartspraktijk en vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk. Zij is lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten

Vivienne is werkzaam van maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Amélie Arnold

Mondhygiëniste

Amélie is in 2011 afgestudeerd als Bachelor of Health in Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Amélie heeft ervaring opgedaan in de algemene praktijk, vrijgevestigde mondhygiënepraktijk, de parodontologiepraktijk en als docent op de Mondzorgkunde opleiding in Utrecht. Zij is lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten

Amélie is werkzaam op maandag en woensdag.

Inge Grobben

Tandartsassistente

Inge is werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag als tandartsassistente.

Op woensdag zit zij achter de balie.

Destiney Rolvink

Tandartsassistente

Vaste invalkracht

Nienke Bouwman- van den Heuvel

Tandartsassistente

Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

José Holland

Balie-assistente

José is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

Gwen Kwetsie

Balie-assistente

Gwen is werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag.

Bent u opzoek naar een nieuwe tandarts in Utrecht?
Inschrijven bij Mondzorg Galgenwaard is snel en gemakkelijk en doet u door zich online in te schrijven.

Al patiënt bij ons? Maak dan hier een afspraak