Mondhygiënist

Mondhygiënist Utrecht Galgenwaard

Een bezoek aan de mondhygiënist kan voor velen als spannend of onplezierig worden ervaren, wellicht ingegeven door een minder fijne voorgaande ervaring. Wij begrijpen als geen ander hoe essentieel het is om u als patiënt op uw gemak te stellen, ongeacht de omstandigheden. Onze toegewijde mondhygiënisten zijn er niet alleen om uw mondgezondheid te waarborgen, maar ook om u een positieve ervaring te bieden.

Bij ons kunt u terecht zonder verwijzing van uw eigen tandarts voor een behandeling bij de mondhygiënist.

Prettig, persoonlijk en dichtbij

Als mondhygiënist in Utrecht Galgenwaard hechten wij veel waarde aan het persoonlijke aspect. In onze tandartspraktijk kennen we onze patiënten écht. Komt u frequent bij ons langs voor behandelingen? Of bezoekt u ons slechts één keer per half jaar? Wij weten nog precies wie u bent en welke zorg u nodig heeft. Door deze toegewijde zorg te leveren, streven wij ernaar om uw mondgezondheid te optimaliseren, zodat u altijd met een glimlach uit onze praktijk zult vertrekken.

elektrische tandenborstel met ragers en spiegel ernaast

Het belang van een gezond- en sterk gebit

Uw mondgezondheid is van cruciaal belang voor een gezond leven. Wist u dat een goede mondgezondheid namelijk ook bijdraagt aan uw algehele gezondheid? Er kunnen zich talloze bacteriën verzamelen in uw mond; goede en slechte. Daarnaast worden veel gebitsproblemen helaas ook in verband gebracht met hart- en vaatziekten en bijvoorbeeld diabetes. Goed zorgen voor uw eigen gebit en het in vertrouwen nemen van uw mondhygiënist in Utrecht Galgenwaard gaat uw algehele (mond)gezondheid verbeteren.

Hoe vaak brengt u een bezoek aan de mondhygiënist?

De beste regel voor een goede mondgezondheid is die van een periodiek bezoek aan onze mondhygiënist in Utrecht. Twee keer per jaar is in veel gevallen voldoende, maar dit hangt uiteraard wel af van uw huidige mondgezondheid. Door regelmatig langs te komen voor een check, zijn we in staat uw gebit goed te onderhouden en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen.

Wanneer maakt u een afspraak met onze mondhygiënist in Utrecht?

In specifieke situaties komt u vaker langs bij uw mondhygiënist. Deze situaties vragen om een snelle actie c.q. behandeling:

  • U heeft last van bloedend tandvlees
  • U ervaart roodheid of heeft last van zwellingen
  • U heeft langdurig een slechte adem
  • U heeft gaatjes
  • U heeft last van teruggetrokken tandvlees
  • U heeft veel tandplak
  • U heeft erg gevoelige tanden
  • Uw tanden zijn verkleurd
  • U heeft veel moeite met het onderhouden van een goede mondhygiëne

Kom vrijblijvend in contact

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
verschillende soorten ragers

Maak nu een afspraak met uw betrouwbare mondhygiënist in Galgenwaard

Plan gerust uw eerste afspraak in bij onze praktijk en profiteer van de beste mondzorg! Heeft u nog vragen voor ons of wilt u meer weten over een bepaalde behandeling? Aarzel dan niet om contact op te nemen met info@mondzorggalgenwaard.nl of bel voor meer informatie naar 030 880 90 15.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 20:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

Locatie

Herculesplein 379
3584 AA Utrecht

* Telefonisch bereikbaar op ma t/m vrij van 08:30-17:00 uur.