Spark Clear Aligner System

De doorzichtige beugel: Spark Clear Aligner System

Bij Mondzorg Galgenwaard bieden wij de Spark Clear Aligner System aan als onzichtbare en zeer effectieve beugel. Bekijk onderstaand de video of vraag ons voor vrijblijvende informatie.

Doorzichtige beugels voor een stralende glimlach

De één krijgt bij het denken aan een beugel gelijk de kriebels als ze twisten over de pijn door het bijstellen en de ander moet niet denken aan een minder fraai uiterlijk van haar gebit. De innovatieve doorzichtige beugel is een bijzonder fijne oplossing om niet alleen het uiterlijk van uw gebit te verfraaien, het heeft ook andere voordelen. De beugel corrigeert uw gebit en zorgt ervoor dat uw beet verbeterd wordt. Dit komt ten goede aan de werking van uw kaken en zorgt ervoor dat de algehele gezondheid van het gebit toeneemt.

Kies voor sterk, kies voor gezond, kies voor Spark Aligners

Bij onze praktijk werkt de orthodontist met Spark Aligners. Dit is de tegenhanger van de bekende Invisalign-beugel en beschikt over een nog betere technologie. Daarnaast zijn deze ook nog eens voordeliger. De Spark Aligners zijn ontworpen in samenwerking met ervaren orthodontisten. Een samenwerking die al meer dan 60 jaar bloeit.

Deze doorzichtige beugels zijn ontworpen met TruGENTM. Een materiaal die garant staat voor optimaal krachtbehoud, uitstekende kwaliteit en effectieve tandbewegingen tijdens de behandeling. Een comfortabele beugel die weinig verkleurt en er ook nog eens erg mooi uitziet.

Hoe werkt de behandeling?

U heeft bij ons de keuze uit verschillende behandelingen afhankelijk van uw gebit. Wij werken met Spark 10, Spark 20 of Advanced.

Spark 10 techniek

Spark 10 werkt het beste bij een terugval die aandoet na eerdere orthodontische behandelingen, restauratie of kleine veranderingen aan de stand. Het doel van de Spark 10 is dat er met slechts 10 wisselingen van de beugel al resultaat te zien is. De beugel moet dan ook iedere week gewisseld worden.

Spark 20 techniek

Met de Spark 20 behandeling krijgt u 20 aligners die ook elke week gewisseld moeten worden. Deze behandeling is met name geschikt voor matige standsveranderingen waarvan het doel bereikt kan worden met slechts 20 aligners.

Advanced techniek

Bij de advanced behandeling door onze tandarts voor orthodontie in Utrecht tekent u voor een onbeperkt aantal aligners. Deze dienen ook elke week gewisseld te worden en zijn geschikt voor complexe standsveranderingen. U kunt voor een periode van 5 jaar onbeperkt aligners krijgen. 

Wat kost een behandeling met het Spark Clear Aligner system?

Voor een behandeling bij onze praktijk in Utrecht betaalt u voor het eerste consult €26. Vervolgens maken we een volledige scan van uw gebit, met röntgenfoto’s, mondfoto’s en maken we een beoordeling. Hiervoor betaalt u €300. Aan de hand van de foto’s bespreken we met u het behandelplan en maken we een afspraak voor uw verdere behandeling.

De totale kosten kunnen variëren afhankelijk van de stand van uw gebit en de behandelingsduur. Denk hierbij aan kosten van ongeveer €1500 tot €3700 inclusief tussentijdse controles en eventueel een spalkje of nachtbeugel.